dinero

La competència deslleial de la banca

El col·lectiu de corredors ens esforcem per donar el millor servei, per representar i defensar els interessos dels nostres clients. Som professionals que lluitem dia a dia, després d’un estudi personalitzat, busquem les millors cobertures per a cada client . Busquem la companyia i l’assegurança que s’adapta millor i al millor preu possible però sense assumir riscos amb companyies de dubtosa solvència. El tracta amb els nostres clients es personal, els coneixem a tots pel nom i cognom i esdevenent amistats forjades pel tracta d’anys i anys.

Es frustrant i desmotivador patir en la nostre realitat cotidiana, una lluita desigual, la desprotecció real del consumidor, l’ús inadequat de les dades personals per a únic benefici de grans empreses que aglutinen més i més capital. Ja se sap que en èpoques de crisi les empreses amb menys escrúpols són les que més prosperen.

Que trist és el dia que un client de 20 anys et bé i et cancel·la una pòlissa amb la justa excusa: “és que el sr. X de la meva entitat bancària em fa la mateixa assegurança per 50€ mes barata” ….

Eus aquí una notícia interessant:

 

http://cincodias.com/cincodias/2013/09/24/mercados/1380044676_409851.html

Mapfre denuncia prácticas irregulares en la banca para vender seguros

El primer ejecutivo de Mapfre sacó ayer a la palestra una práctica bancaria que inquieta a las aseguradoras desde hace tiempo, pero que hasta ahora había permanecido circunscrita al ámbito de los servicios jurídicos. Antonio Huertas criticó el uso que se hace en muchas sucursales bancarias de la información que disponen de sus clientes para realizar ofertas muy atractivas de pólizas de seguros de sus propias aseguradoras.

El proceso es tan sencillo como irregular: el personal de la oficina bancaria detecta la domiciliación de una póliza y, tras comprobar el importe, realiza una contraoferta de un seguro equiparable de su propia compañía, a un precio inferior.

“Lamentablemente resulta cada vez más frecuente encontrarse con algunas sucursales de bancos que casualmente ofrecen una magnífica oferta aseguradora aprovechando datos personales a un cliente que casualmente tiene el recibo de las pólizas de otra compañía de seguros domiciliado en esa misma entidad”, apuntó el presidente de Mapfre.

Seguros vinculados a créditos

También criticó otra práctica “que choca con los derechos del consumidor”, como es la venta de seguros vinculados a una hipoteca, en circunstancias desfavorables para el cliente……

segueix llegint

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>